Miko - Moving Forward - Giving Back

People

Our people are our most precious resource. Without them there is no Moving Forward… and no Giving Back. They are the ones making the true commitments in order for Miko to grow and our program to Matter.

ESF-projects

ESF keurde 2 projecten goed voor de Miko Groep België met ingang vanaf 1 april 2018:

 1. Project: 414 Opleidingen in Bedrijven: Lang Lere Miko (7478):
  Miko wil investeren in haar medewerkers door het aanbieden van opleidingen. Met de opleidingen gesubsidieerd door ESF kunnen we de organisatie naar een hoger niveau tillen en kunnen onze medewerkers hun talenten en vaardigheden verder ontwikkelen.
  De opleidingen die worden opgenomen in het ESF-project zijn allen opleidingen die we zonder de steun van ESF niet zouden kunnen organiseren wegens gebrek aan tijd en/of middelen.
 2. Project: 412 Duurzaam loopbaanbeleid: Thuis in het huis van Miko (7513):
  We willen als organisatie dat iedere medewerker zich thuis voelt in het huis van Miko. Het huis van Miko kaderen we in een model opgemaakt door een Finse Prof. Ilmarinen: het huis van werkvermogen.

  • Doel 1: ons als medewerkers bewust maken van elk verdiep van het huis en ons afvragen wat we zelf kunnen doen om voldoende werkvermogen te houden: slaap, gezonde voeding, inzet van je talenten, zin in het werk… > eigen energiebewaking
  • Doel 2: alle HR-activiteiten onder de loep nemen en zichtbaar maken die bijdragen aan het feit dat WIJ allemaal ons thuis voelen in ons huis: het MIKO-huis en dus ook bijdragen aan ieders werkvermogen
  • Doel 3: Sommige verdiepingen renoveren waar nodig

Met dank aan ESF kunnen we beide projecten uitrollen in 2018 en 2019.